Du er landet på Spisepinde.dk, det helt rigtige sted at finde Bitz spisepinde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bitz spisepinde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bitz Spisepinde, to sæt – messing

Sidste produkt på vores liste er Bitz Spisepinde, to sæt – messing som vi har fundet til 110,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Spis din sushi, dine ris- eller nuddelretter med manér.
Med de smukke, stilrene spisepinde fra Bitz kan selv take-away komme til at se eksklusiv ud.  Spisepindene er fremstillet i satin-finished 18/8 stål med et indgraveret Bitz-logo og kommer á to sæt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bitz spisepinde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bitz spisepinde:

Dyreste Bitz Spisepinde på listen er Bitz Spisepinde, to sæt – messing fra KitchenOne.dk med en pris på 110.00. Billigste udvalgte Spisepinde er Bitz Spisepinde, to sæt – messing som du kan købe for 110.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Bitz Spisepinde vi har fundet koster i gennemsnit 110 kr.
Ovenstående Bitz Spisepinde data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Bitz Spisepinde tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisepinde guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisepinde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisepinde: